home » onze-klanten

Wij zijn als kleine wasserij gespecialiseerd in kleine wasjes voor de particuliere markt, dat wil zeggen dat wij (bijna) alles voor iedereen kunnen wassen, dus ook voor U! Van een enkel tafellaken, dekbedovertrek of overhemd tot de complete verzorging van al uw wasgoed.

Dekbedovertrekken en slopen of ze zo uit de winkel komen of bijvoorbeeld overhemden hangend of gevouwen. Alles is mogelijk! Naar wens kan de was bij u gehaald en gebracht worden, ook kunt u zelf bij de wasserij terecht voor de afgifte en retournatie van het wasgoed.

Tevens kunnen wij bij verhuur van een zomerhuis of appartement(en) de was verzorgen, korte levertermijn zodat u altijd voldoende wasgoed ter beschikking heeft.

Heeft u in het seizoen door de vele wisselingen van gasten behoefte aan een snelle service? Wij kunnen voor de hotels en pensions zeer flexibel leveren met behoud van kwaliteit! Dit kan zelfs op dagservice: ‘s morgens gehaald, ‘s middags weer schoon op bed. Informeer naar de mogelijkheden!

Aanvullend aan het beddengoed kunnen wij ook bijvoorbeeld de handdoeken uit de badkamer en de doeken van de schoonmaak wassen.

Heeft u een hotel, pension of appartementenverhuur, maar geen eigen beddengoed? Wij verhuren linnenpakketten per 1 of 2 persoonsbed, naar wens met een kleine en grote handdoek, meer informatie hierover vindt u onder het kopje ‘verhuur’

Geen mogelijkheden om te investeren in beddengoed? Wij verhuren ook het gehele pakket voor uw hotel of pension, mooie polyester/katoen dekbedden met slopen, zeer chique uitstraling, in diverse tinten mogelijk.

Wij verzorgen voor diverse restaurants in de regio het tafellinnen: tafelkleden, lopers en servetten. De servetten worden gesteven voor een mooie uitstraling op tafel. Aanvullend kunnen wij ook de sloven, koksjassen en -buizen en de theedoeken van de keuken of bar wassen.

Tevens kunnen wij u helpen bij de aanschaf van nieuw tafellinnen, wij zoeken samen met u naar de juiste uitstraling voor uw horecagelegenheid. Als u niet de investering van het tafellinnen wilt hebben is het ook mogelijk dit van ons te huren.

Koksjassen, koksbroeken, kleding voor tandartsen, slagers, de kleding van de verzorging in een bejaarden/verzorgingstehuis, overhemden, overalls.

Voor diverse beroepsgroepen kunnen wij de bedrijfskleding reinigen en verzorgen. Met speciale persapparatuur voor oa overhemden, jassen en broeken kunnen wij de kleding na het wassen perfect afwerken.

Koksjassen en overhemden kunnen zowel hangend als gevouwen afgeleverd worden, dit alles naar wens van de klant.

Speciaal voor hotels, pensions, appartementen en (zomer)huizen hebben wij de kant en klare pakketten per persoon. U kunt bij ons per persoon of per bed een linnen pakket huren.

Wij hebben pakketten voor zowel 1 als 2 persoons bedden. De dekbedden en slopen hebben een zgn hotelsluiting, dus gemakkelijk en snel opmaken en afhalen.

Aanvullend hebben wij ook badmatten, keukenhanddoeken, theedoeken en vaatdoeken in ons assortiment. Ook verhuren wij linnen tafelkleden aan restaurants. Voor meer vragen, neem dan contact met ons op.